True Colour, praktijk voor kleurenpunctuur. Caroline Frumau, natuurgeneeskundige
True Colour

Achtergrond over True Colour :
Caroline Frumau (natuurgeneeskundige).

True color
  • Voordat ik de opleiding kleurenpunctuur kon gaan volgen, heb ik mij eerst bij de Seth (Academie voor Eclectische Psychotherapie) in Utrecht medisch geschoold in de vakken: anatomie, pathologie, neurologie, fysiologie en farmacologie op HBO-niveau.
  • Vervolgens heb ik bij het Instituut kleurenpunctuur Nederland in Amsterdam de opleidingen kleurenpunctuur en kirlianfotografie succesvol afgerond.
  • Bij het van Praag Instituut in Utrecht heb ik de methode Therapeutic Touch (herstel van je energiebalans) geleerd.
  • Kleur-klanktherapie en kristallen hebben ook een herstellende werking op lichaam en geest en zijn ook therapeutische mogelijkheden in mijn praktijk.
  • Naast volwassenen, behandel ik ook kinderen. Kleurenpunctuur is kindvriendelijk; het ziet er niet eng uit. De kinderen zijn gefascineerd door de kleuren. Door mijn 14 jaar onderwijservaring heb ik met verschillende problemen (o.a. ontwikkelingsstoornissen) van kinderen om leren gaan.

Een kunstenares (zie schilderij rechts) noemde een persoonlijk schilderij voor mij True Colour. Dit was nog voordat ik met kleurenpunctuur in aanraking kwam. Het was dus ook niet moeilijk om een naam voor mijn praktijk te bedenken, toen ik klaar was met mijn opleiding.

<<< terug

True colour