Energiefoto’s
tijdens de reis

Voordat de reis start maken we van elke deelnemer een kirlian-foto.
Een kirlianfoto wordt gemaakt van de vinger-en teentoppen. Dit zijn de begin en eindpunten van de belangrijkste energie- meridianen, waarin alle organen en lichaamssystemen zijn gerepresenteerd .
Bekijk de website voor  meer informatie: www.truecolour.nl

Na afloop maken we ook een foto om te kijken wat er met je energiehuishouding is gebeurd en welke innerlijke groei is aangewakkerd!.

 

 

Foto: White desert
white desert

True Colour

Energiereizen naar Egypte

In Egypte kun je de energiekrachten zo duidelijk voelen, dat het je stimuleert om beter bij je gevoel te komen, waarbij processen in jezelf gaan stromen!  

We doen dit door o.a. te mediteren in de grote piramide van Cheops en kleur-klankhealingsessies te houden op het dakterras t.o. de piramides van Gizeh en in de woestijn.Voelen en coachen op goede krachtplaatsen staan centraal.

De natuurgeneeskundige Caroline Frumau organiseert deze reizen en begeleidt ze ook persoonlijk (achtergrond: zie website).

 

pyramide

TRUE COLOUR

 

Egypte reizen

True Colour

 Egypte

 

  Meditatieve reis met
  veel privileges
:

* Hotel t.o. piramides.
* De piramide van Cheops is
  afgehuurd voor onze groep
  voor stiltemeditaties.

 

True Colour
Op krachten komen en
terug naar je gevoel!

 

   Energiereizen naar Egypte

True Colour tel. 06-18663688
 
e-mail truecolour@live.nl

True Colour

Programma

Vrijdag : vertrek.
Zaterdag: Meditatie (elke ochtend en avond). Kirlianfoto’s. Kamelentocht naar piramides en het bezoek daarvan. Fascinerende koffie- reading. Daarna lekker eten op het terras terwijl we naar de Sound & lightshow kijken van de piramides.

Zondag: Hoogtepunt  privé meditatie in de grote piramide en bij de Sfinx. Indrukken verwerkt ieder op eigen manier (schilderen, stilte etc).

Maandag: Bezoek aan Saqquara, vervolgens trekken we de Bahariyya woestijn in, we bezoeken de gouden mummies en ook een nieuwe vondst van dit jaar. Overnachting in Oasehotel.

Dinsdag en woensdag: Crystal- Black- and White desert. Adembenemend mooi en echt genieten van dit natuurschoon. Leegmaken van jezelf. Dobberen in warm water in woestijn.

Donderdag: Bezoek aan oasedorp en genieten van Hammam in Cairo op terugreis naar Gizeh. Heerlijk eten zoals elke avond.

Vrijdag: Verwerkingsdag. We maken deze dag ook kirlianfoto’s. Fantastische afsluiter van deze reis: Egyptische avond met buffet, bellydancers en de waterpijp. Die nacht vertrekken we naar Nederland.

Dit is in het kort het programma. Nog vele mooie verrassingen zullen je verbazen tijdens deze trip!

Praktische informatie:

Egypte reis pyramide

In maart is de temperatuur ongeveer 22 graden. In de woestijn is het overdag warmer en ’s nachts kan het behoorlijk afkoelen..

Bij een onbezorgde reis hoort een goede reis- en annuleringsverzekering. Je dient dit zelf te regelen.

Wijzigingen kunnen zich in het reisprogramma voordoen.

Bij deelname van minder dan 10 personen wordt een kleinere piramide afgehuurd voor de privémeditatie.

Het paspoort moet bij vertrek uit Egypte nog minimaal 6 maanden geldig  zijn!

Vaccinaties zijn niet verplicht. Als u absoluut geen risico wilt nemen, worden DTP en Hepatitis A aangeraden. Doe evt. navraag bij de GGD bij u in de buurt.

Vegetarisch eten is in Egypte geen probleem. Oorspronkelijk was de Egyptische keuken vegetarisch.

Veiligheid. Ik werk samen met een Egyptische reisorganisatie. Het toerisme is een belangrijke inkomstenbron, vandaar dat de toerist wordt beschermd. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 8 weken voor vertrek. Dit doe je door het aanmeldingsformulier aan te vragen en  de bijbehorende verklaring van verantwoordelijkheid in te vullen en op te sturen. Een kopie van je paspoort bij te voegen en een aanbetaling te doen van  € 499 ,-.
De vliegreis is met KLM en wordt bij voorkeur voor iedereen gezamenlijk geboekt.
De complete reissom dient uiterlijk 1 januari overgemaakt te zijn op rekeningnr: 12.61.05.022
t.n.v. True Colour.

Prijzen en Data

Deze 9-daagse reis start op .......
We vertrekken vrijdagavond naar Egypte (KLM) en   (zaterdagochtend) zijn we weer terug in Nederland.    

Deze bijzondere reis kost   €1499,-

Bij de reis inbegrepen:

Alle overnachtingen met ontbijt, Meditaties en persoonlijke begeleiding, alle genoemde excursies met entreegelden, gids, privémeditatie in de piramide van Cheops en bij de Sfinx (kosten 2000 euro om deze af te huren met toestemming van de regering), binnenlands vervoer (privé bus, jeep en kameel), fascinerende woestijntocht met jeeps, zwemmen middenin de woestijn, muziek en lekker eten, Egyptische avond met bellydancers en waterpijp.
Certificaat na deelname studiereis.  

Niet inbegrepen:

KLM vliegticket  ( ± € 500,-), visumkosten (€ 15,-), lunch en diners van 4 dagen, drankjes, fooien, reis- en annuleringsverzekering en de Hammam voor liefhebbers!

Kirlianfoto’s met uitgebreide persoonlijke analyse (lichamelijk & geestelijk). Dit onderdeel is op vrijwillige basis. Deze factuur (€ 100,-) kun je indienen bij je ziektekostenverzekeraar als natuurgeneeskundig consult.  

Als je deze unieke kans niet wilt laten schieten, vraag dan een aanmeldingsformulier aan! Ook voor vragen kunt u altijd terecht bij:  

True  Colour
Caroline Frumau
Overbeek 99
2201 GR Noordwijk
tel. 06-18663688
www.truecolour.nl
e-mail truecolour@live.nl

Gouda Fayed en Caroline Frumau

Gouda Fayed (hoteleigenaar to. piramides) en Caroline Frumau (natuurgeneeskundige) werken samen met een Egyptische reisorganisatie, zodat u van een zorgeloze meditatiereis kunt genieten!